Среда, 08.05.2024, 05:14
Nokia-club ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 76
   
Главная » 2007 » Декабрь » 9 » Nokia World 2007: Nokia описує своє бачення еволюції Інтернету і підкреслює свою прихильність завданню охорони навколишнього середовища
Nokia World 2007: Nokia описує своє бачення еволюції Інтернету і підкреслює свою прихильність завданню охорони навколишнього середовища
20:45

Сьогодні на щорічній конференції Nokia World корпорація Nokia запропонувала своє бачення майбутнього мобільної галузі, передбачивши швидкі зміни, обумовлені конвергенцією мобільних технологій та Інтернету, і потребою галузі в нарощуванні зусиль з охорони довкілля. В ході основної доповіді президент і генеральний директор Nokia Оллі-Пекка Калласвуо (Olli-Pekka Kallasvuo) підкреслив прагнення Nokia до сприяння розвитку обох тенденцій.

Виступаючи перед аудиторією з 2700 делегатів, які зібралися в Амстердамі для ознайомлення з тим, як Nokia уявляє собі майбутнє мобільної галузі, пан Калласвуо сказав: «Ми перебуваємо на порозі нової ери в галузі мобільних комунікацій, зумовленою швидкою конвергенцією Інтернету і мобільних технологій, і саме Nokia задає темп майутніх перетворень. Проте позиція лідера у галузі такого масштабу, безумовно, пов'язана з великою відповідальністю. Ми маємо намір грати провідну роль в інформуванні споживачів про проблеми навколишнього середовища і просування екологічно безпечних технологій. Ми прагнемо створювати нові продукти і розробляти технології, що допоможуть людям зробити вибір, більш правильний з точки зору безпеки для навколишнього середовища. З одного боку, цей крок буде свідчити про почуття відповідальності, з іншого - він буде комерційно виправданим».

Nokia оголошує про програму «Comes With Music» («Постачається разом з музикою»)

В ході конференції представлено програму «Comes With Music» («Постачається разом з музикою»). В рамках цієї революційної програми користувачі, які придбали пристрій Nokia, отримують рік необмеженого доступу до мільйонів композицій відомих виконавців минулого, сьогодення та майбутнього. Після закінчення року покупці зможуть зберегти для себе всю отриману музику - їм не потрібно хвилюватися про те, що музика зникне після закінчення терміну передплати.

«Ми хочемо запропонувати саме такий музичний сервіс, про який мріяли наші користувачі, - доступ до всієї наявної музики без обмеження кількості завантажень на мобільний пристрій і ПК, - заявив Анссі Ванйокі (Anssi Vanjoki), виконавчий віце-президент і генеральний директор Nokia Multimedia. - Навіть якщо ви слухатимете музику 24 години на добу, сім днів на тиждень, ви зможете осягнути лише невелику частину того колосального архіву музики, який ми надаємо своїм покупцям. В рамках програми Comes with Music ми здійснюємо мрію багатьох користувачів, які бажають отримати доступ до будь-якої музики, у будь-який час, і водночас винагороджувати її творців».

На етапі запуску програми досягнуто домовленості з Universal Music Group International. Також Nokia веде переговори з іншими провідними лейблами.

На церемонії запуску програми на Nokia World був присутній президент і генеральний директор Universal Music Group International Люсьен Грандж (Lucien Grange). «Ми дуже раді співпраці з Nokia в рамках програми Comes With Music, - заявив Грандж. - Ми вітаємо цей інноваційний спосіб, завдяки якому користувачі зможуть ознайомитися та насолоджуватися творчістю нових виконавців, та водночас отримати доступ до величезного каталогу Universal. За допомогою Comes With Music наші виконавці зможуть відкрити для себе нових шанувальників».

Фотографії поліграфічної якості доступні за адресою: www.nokia.com/A4632379.

Ovi - персональна «пристрійна панель» управління вашим життям

Окрім того, Nokia поділилася додатковою інформацією про майбутню інфраструктуру Інтернет-сервісів Ovi. Ovi, що в перекладі з фінського означає «двері», дозволяє з легкістю отримувати доступ до соціальних мереж і контенту, що в них міститься, виступаючи як «приладова панель» управління життям.

«Ovi поєднує елементи мобільної інфраструктури, ПК і Web-технологий в рамках зручного використання середовища, що включає загальні елементи призначеного для користувача інтерфейсу, забезпечуючи цілісність і простоту, - говорить Анссі Ванйоки (Anssi Vanjoki), генеральний директор Nokia Multimedia. - Спочатку в інфраструктуру Ovi буде включено окремі сервіси навігації, музики та ігор. Наступним таким кроком стане створення інтегрованих сервісів. Розгортання повної інфраструктури Ovi і введення в дію нових сервісів здійснюватиметься безперервно впродовж усього 2008 року».

Фотографії поліграфічної якості доступні за адресою: www.nokia.com/A4632380?category=ovi.

Більша увага до питань охорони навколишнього середовища

Nokia нагадала публіці про те, що вже протягом тривалого часу корпорація приділяє велику увагу питанням екології. Nokia підкреслила свою прихильність до підтримки нових ініціатив у мобільній галузі в таких питаннях, як енергетична ефективність, матеріали, що використовуються при виготовленні та поверненні продуктів, їх переробці та упаковці. Зокрема, представники Nokia навели приклад виробництва Nokia 3110 Evolve, мобільного пристрою з біопанелями, що на понад 50% складаються з матеріалу, який підлягає переробці. Невелика упаковка пристрою на 60% складається з матеріалу, який підлягає переробці. Крім того, в комплект Nokia 3110 Evolve входить зарядний пристрій, найбільш ефективний з точки зору економного витрачання енергії, - споживаючи на 94% менше енергії, ніж передбачають вимоги Energy Star*.

Nokia 3110 Evolve - остання з цілого ряду екологічних ініціатив компанії. Наприклад, саме Nokia першою забезпечила свої пристрої вбудованими сповіщеннями, що сигналізують користувачам про необхідність відключити зарядний пристрій від мережі живлення. Загальний обсяг енергії, яку можуть заощадити в глобальному масштабі власники телефонів Nokia за рахунок своєчасного відключення від мережі зарядних пристроїв, еквівалентний обсягу енергії, достатньому для енергозабезпечення 100000 європейських будинків середнього розміру. У лютому 2006 року Nokia запропонувала нову компактну упаковку, в якій використано на 54% менше матеріалу, ніж раніше. Завдяки цьому кроку, до кінця поточного року кількість вантажівок, необхідних для перевезення продукції, знизиться на 5000, відповідно, знизиться рівень споживання пального і викиду вуглеводнів, а загальний обсяг економії складе 100 мільйонів євро.

*Вимоги Energy Star - жорсткі правила в області ефективного споживання енергії, встановлені Агенцією з охорони довкілля США і Міністерством енергетики США.

Фотографії поліграфічної якості доступні за адресою: www.nokia.com/A4632350.

Фотографії та інші матеріали для преси стосовно цих анонсів, можна знайти за адресою www.nokia.com/nokiaworld/press

 

                                                                                                                                               http:// www.nokia.ua

Просмотров: 1198 | Добавил: nokia-serega-91 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Декабрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Сайт управляется системой uCoz