Вторник, 07.05.2024, 09:55
Nokia-club ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 76
   
Главная » 2007 » Ноябрь » 17 » На що перетворились камери: новий Nokia N82
На що перетворились камери: новий Nokia N82
20:22
Nokia представляє найновіший конвергентний пристрій, який поєднує підключену камеру, навігаційну систему та мультимедійний комп‘ютер

Сьогодні корпорація Nokia представила Nokia N82 - найновіший мультимедійний комп'ютер, який поєднує можливості фотозйомки, навігації і роботи в мережі Інтернет. Nokia N82 пропонує любителям фотозйомки нові унікальні можливості: завдяки функціям Nokia N82 можна оперативно знаходити визначні місця, знімати їх на камеру і одразу ж ділитися враженнями з друзями.

Знаходьте, фотографуйте та надсилайте знімки друзям

Nokia N82 не дозволить Вам заблукати завдяки вбудованим функціям навігації і прокладання маршрутів. Ви зможете сфотографувати найцікавіші моменти за допомогою високоякісної камери, а згодом натиснути на одну клавішу і завантажити щойно отримані знімки в Інтернет.

Nokia N82 оснащено підтримкою A-GPS, 5-мегапіксельною камерою з ксеноновим спалахом, оптикою Carl Zeiss і можливістю підключитися до Інтернету, а також усіма функціями мультимедійного комп‘ютера, що є звичними для лінійки Nokia Nseries. Як і попередня модель, Nokia N95, новий Nokia N82 є найкращим на сьогоднішній день прикладом конвергентного пристрою, який поєднує можливості одразу декількох пристроїв.

«В останні роки еволюція камер, якими обладнуються мобільні пристрої, надзвичайно прискорилась. У Nokia N82 нам вдалось досягти такої якості зображення, простоти використання та швидкості роботи, що даний пристрій не лише перевищує можливості будь-якого іншого камерафона на ринку, але водночас є цілком достойною альтернативою повноцінним цифровим камерам, - стверджує Сату Эрнроот (Satu Ehrnrooth), Голова підрозділу з розробки камер для пристроїв Nokia Nseries, Nokia Multimedia. - Окрім того, що Nokia N82 обладнано якісною камерою, він також дозволяє здійснювати навігацію та знаходити нові цікаві місця, слухати музику, переглядати Інтернет-сторінки, грати в ігри, спілкуватися через Інтернет та залишатися частиною глобального співтовариства Web 2.0, де б Ви не знаходились. Завдяки підтримці широкополосних безпровідних з‘єднань, конвергенції і ще суттєвішій продуктивності, Nokia N82 - це все, що Вам необхідно носити у кишені!»

Досліджуйте світ

Потужні можливості A-GPS та наперед встановлені карти Nokia Maps допоможуть досліджувати нові місця - чи то в іншій країні, чи неподалік від Вашого будинку. Усі стандартні комплекти постачання Nokia N82 вміщують безкоштовну пробну версію пакету голосової навігації. Крім того, Ви можете придбати додаткові функції, такі як путівники міст і більш тривалу підписку на послуги навігації.

У пам‘яті пристрою знаходиться більше ніж 15 млн. визначних місць - а, отже, де б Ви не знаходились, Ви завжди зможете знайти шлях до найбільш цікавих місць, а також ресторанів, барів та ін. Крім того, фрагменти карти можна надсилати друзям через MMS або зберігати у галереї.

Зберігайте власні враження

Завдяки 5-мегапіксельній камері з потужною ксеноновим спалахом та оптикою від Carl Zeiss, Nokia N82 дозволяє отримувати високоякісні знімки навіть в умовах поганого освітлення. Швидка активація камери, автофокус зі спеціальним допоміжним індикатором, швидке перезаряджання між кадрами і можливість зйомки відео DVD-якості роблять камеру по-справжньому зручним та надійним інструментом, якому можна довірити зберігання найважлдивіших моментів життя.

До комплекту постачання Nokia N82 карта пам‘яті microSD об‘ємом 2 Гб*, яка дозволяє зберігання до 900 знімків високої якості або до 84 хвилин високоякісного відео.

«Nokia N82 - це чудова камера і навігаційний пристрій в одному стильному корпусі. Уявіть собі, які можливості відкриються перед Вами, і наскільки багатшою стане Ваше повсякденне життя! Сучасний дизайн глянцевого корпусу приверне увагу як чоловіків, так і жінок, які турбуються про власний стиль, а також цікавляться найновішими технологіями», - стверджує Сату Ернроот.

Поділіться своїми історіями

Підтримка швидкісного з‘єднання через Wi-Fi разом з можливістю завантаження фотографій на сайти онлайн-співтовариств натискуванням однієї клавіші робить обмін враженнями за допомогою Nokia N82 простим завданням. Для того, аби завантажити зображення чи відео в Інтернет, достатньо натиснути на одну кнопку. Під час завантаження Ви можете продовжити використання пристрою з іншою метою.

Крім того, Ви можете здивувати друзів мультимедійним слайд-шоу з музикою та ефектами, програючи його на дисплеї з високою розгорткою або на екрані сумісного телевізора.

Nokia N82 оснащено новим тримірним мультимедійним меню і зручним датчиком орієнтації, який автоматично перемикає орієнтацію дисплея. Швидкий та зручний доступ до розважальних матеріалів забезпечується підтримкою сімейства Інтернет-сервісів Nokia Ovi, включно з музичним магазином Nokia Music Store, ігровим порталом N-Gage і картографічним ресурсом Nokia Maps.

Переглянути віртуальну презентацію, яка відбулася 14 листопада 2007 г., можна за адресою: www.nseries.com/TrueStories
                                                                                                                                                   http://www.nokia.ua
Просмотров: 1317 | Добавил: nokia-serega-91 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Сайт управляется системой uCoz