Воскресенье, 19.05.2024, 16:45
Nokia-club ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 76
   
Главная » 2007 » Сентябрь » 29 » Nokia E51
Nokia E51
20:03

Nokia поєднує простоту і продуктивність у новому стильному смартфоні Nokia E51

Лондон, 18 вересня 2007

Стильний і потужний смартфон підтримує всі найважливіші для роботи та приватного життя функції

Сьогодні Nokia представила поповнення в асортименті пристроїв для бізнесу Nokia Eseries - новий смартфон Nokia E51. Тонкий і елегантний, Nokia E51 вирізняється більшою легкістю в користуванні та більш тісною інтеграцією з ключовими додатками. При цьому смартфон характеризується звичними для користувачів пристроїв Nokia Eseries можливостями і стильним дизайном. Завдяки своїй універсальності Nokia E51 ідеально підійде професіоналам у сфері бізнесу, котрим необхідні швидкий доступ у режимі реального часу до ділової інформації і контактів, можливість ефективного управління часом, та легкість в настройці та використанні. Користувачі Nokia E51 з мобільними рішеннями Nokia отримують доступ до мобільного зв'язку і системи обміну повідомленнями, функціям звичайного офісного телефону і можливостям для економії засобів - при цьому зберігаючи єдиний телефонний номер, одну скриньку голосової пошти, один контракт з оператором зв'язку та, звичайно ж, один пристрій..

«Бізнес-користувачі все частіше потребують один пристрій, на який вони могли б розраховувати в роботі, та який би зміг забезпечити рівень ефективності достатній для збалансування роботи та особистого життя, - сказав Антті Васара (Antti Vasara), Старший віце-президент підрозділу мобільних пристроїв в Nokia Enterprise Solutions. - Ми задовольняємо цю потребу, пропонуючи Nokia E51 - смартфон для бізнесу, що поєднує в собі новітні розробки в області мобільного зв'язку та класичний дизайн з корпусом із неіржавіючої сталі. При цьому ціна пристрою робить його ідеально відповідним для корпоративних закупівель».

Розширюючи діапазон можливостей, необхідних для ділових користувачів, Nokia продовжує одночасно спрощувати використовування своїх пристроїв завдяки наступним функціям:

  • Головне меню, куди користувач може помістити піктограми найнеобхідніших додатків
  • Виділені клавіші для швидкого доступу до основних функцій - електронної пошти, контактів, календаря та вихідної сторінки
  • Майстри настроювання з покроковими інструкціями з настроювання поштових скриньок, Інтернет-телефонії та доступу до безпровідних локальних мереж
  • Інтеграція з широким набором рішень бізнес-класу для електронної пошти, включаючи Nokia Intellisync Wireless Email і Mail for Exchange для зв'язку з Microsoft Exchange Server, а також системами електронної пошти для приватних користувачів
  • Максимальна зручність при читанні електронної пошти з легким доступом до додатків
  • Виділена клавіша для доступу до електронної пошти на передній панелі, світловий індикатор нових повідомлень, а також вікно для перегляду останніх повідомлень на екрані меню - все це дозволяє залишатися на зв'язку навіть під час руху

Nokia E51 також пропонує можливість тісної інтеграції з корпоративними системами телефонного зв'язку (PBX) за допомогою концепцій Nokia для мобільних уніфікованих комунікацій - наприклад Nokia Intellisync Call Connect for Cisco і Nokia Intellisync Call Connect for Alcatel. Ці концепції надають мобільному пристрою можливості звичайного офісного телефону, включаючи підтримку додаткових номерів, утримання виклику, переадресацію та конференц-зв'язок. Крім того, маршрутизація викликів через корпоративні IP-мережі дозволяє компаніям знизити витрати на міжнародні дзвінки.

«Nokia і BT погоджуються, що впровадження мобільних рішень бізнес-класу отримає величезне розповсюдження, коли наші клієнти, а тобто кінцеві споживачі, зможуть збільшити продуктивності завдяки задіяним у бізнесі мобільним додаткам, - сказав Ракеш Махаджан (Rakesh Mahajan), директор підрозділу Mobility компанії BT Global Services. - Для нашої концепції BT Fusion ми вибрали смартфон Nokia E51, враховуючи його функціональність, стильний дизайн, легкість інтеграції з нашим рішенням і доступну ціну, що робить цей пристрій привабливішим для широкого використання в компаніях будь-якого розміру».

Крім того, Nokia E51 ідеально підходить для будь-яких користувачів, що бажають використовувати мобільний пристрій для Інтернет-телефонії (з будинку та через безпровідні точки доступу). Наприклад, додаток для голосового зв'язку через IP-мережі Gizmo доступний користувачам пристроїв Nokia Eseries безкоштовно. Він дозволяє користувачам виконувати та приймати недорогі дзвінки за допомогою мобільних телефонів, спілкуючись з друзями через Інтернет. Користувачі Nokia Eseries можуть викачати Gizmo через додаток Nokia Download! на своїх мобільних телефонах.

Розширюючи набір можливостей для бізнесу, Nokia не забуває теж про індивідуальних користувачів.

Стильний Nokia E51 ідеально підійде для особистого користування. Тонкий пристрій з неіржавіючої сталі оснащено набором додатків для особистого користування включаючи:

  • FM-радіо, музичний і мультимедійний програвачі
  • 2-мегапіксельну камеру
  • Браузер Nokia, що служить шлюзом для доступу до різних Інтернет-служб, включаючи взаємодію з Windows Live і доступ до найпопулярніших послуг Windows Live - Hotmail, Messenger і Spaces. Додаток доступний через Nokia Download!
  • Через додаток Download! можна також отримати доступ до Yahoo Go! WidSets і набору додатків для подорожей, особистої продуктивності і розваг.

Nokia E51 - останнє поповнення в сімействі пристроїв Nokia Eseries, оптимізованих для бізнес-користувачів і підтримуючих стратегію мобільного зв'язку в компаніях, захищаючи їх інвестиції в системи мобільного зв'язку для співробітників. Окрім існуючих пристроїв Nokia E90 Communicator, Nokia E61i та Nokia E65, новий смартфон Nokia E51 допомагає діловим користувачам взаємодіяти, спілкуватися та эфективно виконувати свої завдання як в офісі, так і віддалено або під час руху. При цьому смартфон не забуває також про особисте життя свого користувача.

Поставки Nokia E51 у всьому світі очікуються в четвертому кварталі 2007 р.

Перелік усіх можливостей Nokia E51 та його технічні характеристики можна знайти за адресою www.nokiaforbusiness.com . З питань доступності пристроів та рішень звертайтеся до місцевого представництва Nokia.

Знімки поліграфичної якості можна знайти за адресою www.nokia.com/A4136017?category=e51
                                                                                                   http://www.nokia.ua
Просмотров: 1025 | Добавил: nokia-serega-91 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Сайт управляется системой uCoz