Воскресенье, 19.05.2024, 15:49
Nokia-club ГлавнаяРегистрацияВход
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 76
   
Главная » 2007 » Сентябрь » 2 » Nokia N95
Nokia N95
23:28

Nokia N95

Один пристрій - необмежені можливості

Це GPS. Це фотостудія. Це мобільна музика. Це Інтернет. Це все, чого вам заманеться. Працюйте в Інтернеті, використовуючи мережу 3.5G. Досліджуйте світ за допомогою інтерактивних карт та путівників, які можна придбати додатково. Завантажуйте улюблені музичні композиції. Робіть чіткі фотографії 5-мегапіксельною камерою з оптикою Carl Zeiss. Використовуйте всю потужність мультимедійних комп'ютерів з Nokia N95.

Залишайтеся на зв'язку

Залишайтеся на зв'язку зі світом за допомогою мультимедійного комп'ютера Nokia N95. Це пристрій для роботи у мережах 3.5G з підтримкою технології WLAN, що працює у чотирьох діапазонах GSM (850/900/1800/1900) та WCDMA на п'яти континентах. Надсилайте електронну пошту на високій швидкості. Відтворюйте музику, переглядайте фотографії та відеозаписи, які можна передати безпосередньо з вашого пристрою на сумісну домашню електроніку.

Шукайте та знаходьте

Браузер Nokia з функцією перегляду зменшених сторінок  MiniMap дає змогу бачити Інтернет-сторінки в оригінальному форматі. Ви можете переглядати сторінку повністю та збільшувати потрібний контент. Клієнт Mobile Search, що підтримує Yahoo, Amazon, MSN та місцеві "жовті сторінки" зроблять пошук ще більш оперативним.

Одним рухом

За допомогою одного простого руху ви одержите доступ до всієї потужності мультимедійного комп'ютеру. Nokia N95 створено для зручного переходу від роботи в Інтернеті до фотографування, слухання музики або перегляду відеозаписів. Зсуваючи панель, ви відкриваєте окремі медіаклавіші або одержуєте доступ до цифрової клавіатури.

Вражаюче зображення

Живіть миттєвістю! І проживайте її знову і знову. Nokia N95 перетворює мобільну фотографію на високе мистецтво завдяки 5-мегапіксельній камері, оптиці Carl Zeiss, автофокусу та спалаху. Створіть досконалу композицію на дисплеї з діагоналлю 2,6 дюйми. Завантажуйте фотографії на Flickr прямо з вашого пристрою, і таким чином звільняйте пам'ять. Окрім того, ви зможете зняти найяскравіші моменти на відео в аналогічній DVD-якості з частотою 30 кадрів на секунду. Не виключено, що тепер ви й не згадаєте про свою стареньку відеокамеру.

Весь світ у вашій кишені

Плануйте ваш маршрут та досліджуйте місця, де ви ще досі не бували, завдяки вбудованому GPS. Пролетіть над сотнями країн, збільшуйте зображення потрібних вулиць та досліджуйте мільйони місць у всьому світі. Відкривайте таємниці міст за допомогою путівників, які можна придбати окремо. Світ безмежний - час дослідити його.

Саме ваш телефон

Мультимедійний комп'ютер Nokia N95 створено для того, щоб задовольняти ваші потреби. Завантаживши фотоблоги, дорожні путівники, асистенти шопінгу, географічні рубрикатори та інші сервіси, ви розширите можливості свого пристрою, а на допомогу вам прийдуть програми та віджети. Підпишіться на улюблені RSS-канали, щоб знати останні новини, курс акцій, результати спортивних матчів, словом усе, що для вас є важливим.

 

 

                                                                                                                                              http://www.nokia.ua

Просмотров: 1194 | Добавил: nokia-serega-91 | Рейтинг: 3.0/1 |
Всего комментариев: 2
2 Серёга_91  
0
Точно сказать не могу,но попробуйте зайти в Радио---Функции.Может там будет...Или просмотрите книжечку,что давалась в комплекте с телефоном в разделе Мультимедиа---Радио

1 марина  
0
подскажите как на 95 записывать с радио, в харартеристике написано, что есть такая функция, а как нигде нет!!!

Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Сентябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика
Copyright MyCorp © 2024Сайт управляется системой uCoz